GÜNDEM

Şeyma Subaşı İzmir depremini hiçe sayıp Cadılar Bayramı'nı kutladı! Olay paylaşımlar sonrası kendisini bakın nasıl savundu!

Şeyma Subaşı İzmir'de yaşanan depremi hiçe sayarak Cadılar Bayramı'nı kutladı. Sürekli instagram hesabından eğlence fotoğraflarını paylaşan Şeyma Subaşı'nın deprem zamanı yaptığı paylaşımlar büyük tepki topladı. İşte Şeyma Subaşı'nın Cadılar Bayramı paylaşımları ve Şeyma Subaşı'nın savunması..

Şimdilerde yurt dışında tatilde olan Şeyma Subaşı, İzmir depremi sırasında yaptığı paylaşımlarla yine gündem oldu. Koronavirüs tedbirlerini hiçe sayarak yaptığı partiler yüzünden eleştirilen Şeyma Subaşı, bu kez de Cadılar Bayramı'nı kutladığı anın fotoğraflarını paylaştı...

Şeyma Subaşı'nın, tüm Türkiye'yi yasa boğan İzmir depremi sonrası, hiçbir şey  olmamış gibi peş peşe paylaşım yapması takipçilerini rahatsız etti.  Şeyma Subaşı'nın, o paylaşımlarına sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. Subaşı ise kendini bakın nasıl savundu..

ŞEYMA SUBAŞI'DAN CADILAR BAYRAMI AÇIKLAMASI

"En azından böyle zamanlarda enerjimizi daha faydalı şeylere çevirebilecekken birbirimizi yargılamak için çabalamasak keşke. Herkesin hayatını ve en önemlisi duygularını nasıl ve ne şekilde yaşadığının tartışılmaması gerektiğine inanıyorum."

Kişisel hesabımda yaptığım paylaşımlardan hareketle duygularımın ölçülmeye kalkılması kadar üzücü bir şey varsa o da insanların acısından şahsıma atıfta bulunarak nemalanmaya çalışılması."