GÜNDEM

Sıla ve Hazer Amani evleniyor! Hazer Amani kimdir?

Bir süredir birlikte olan şarkıcı Sıla ve şef Hazer Amani, 2020'nin ilk ayında nikah masasına oturacağı iddia edildi.

Bir süredir birlikte olan şarkıcı Sıla ve şef Hazer Amani, 2020'nin ilk ayında nikah masasına oturacağı iddia edildi.

Sıla, geçtiğimiz günlerde Hazer Amani ile ne zaman evleneceğine dair soruları cevapsız bırakmıştı. 2. Sayfa’nın haberine göre, çift 2020’nin Ocak ayında nikah masasına oturacak.

Mutlu çift nikah için Roma’yı seçti. Çiftin törenine ailelerin yanı sıra yakın dostları katılacak. Sıla ve Hazer ikilisinin bu düğün için 130 bin TL harcayacağı öne sürüldü.

Geçtiğimiz yaz Harbiye'de konser veren Sıla'yı izleyen Hazer Amani gazetecilerin sorularına "İlişkimiz müthiş güzel gidiyor" diyerek yanıt vermişti.

Sıla ise yaşadığı büyük aşkı "Keyfim çok yerinde. Kendimi hiç bu kadar dinç hissetmiyordum. Güzel bir şey yaşıyorum" sözleriyle anlatmıştı.

HAZER AMANİ KİMDİR?

Anne tarafı Türk, baba tarafı ise İranlı olan Hazer Amani, 1977 senesinde Ankara'da dünyaya geldi. Ortaöğrenimini TED Ankara kolejinde bitirdikten sonra lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Sosyoloji Bölümü'nde tamamladı.

Genç yaşlardan itibaren mutfağa ilgi duyan Hazer Amani, Güney Afrika'da Cordon Bleu'ya gitti ve 3 yıl aşçılık eğitimi aldı. Staj yaptığı yerde 4 yıl orada çalışarak baş aşçı olarak iş yerinden ayrıldı. Ardından bir otelde baş aşçı olarak çalışırken Yusuf Köksal ile tanıştı ve Türkiye'ye geldi. Bir gıda firmasının Türkiye şefi olarak çalışan Hazer Amani, 2011 yılında “En Yaratıcı Şefi” ödülünü aldı. Zaman zaman yemek programlarına konuk olan Hazer Amani, Kiraz Mevsimi dizisine de konuk olarak katılmıştı, ünlü şef asıl çıkışını ise MasterChef Türkiye yarışması ile yaptı.

2013 yılında hayatını Deniz Mumcuoğlu ile birleştiren Hazer Amani evliliğini 2019 Mart ayında noktalamış ve şarkıcı Sıla ile birlikteliğe başlamıştır.

Yorumlar
Günün Manşetleri