GÜNDEM

Simpsonlar (The Simpsons) kehanetleriyle gündemde! Simpsonlar bu kez de Biden ve Harris'in yemin törenini bildi

ABD'nin en uzun soluklu dizisi Simpsonlar (The Simpsons) hayranlarının gözünde bir numara. Çünkü Simpsonlar gerçek olayları önceden tahmin edebiliyor. Simpsonlar'ın bölümlerinde daha önce corona virüs, facetime, akıllı saat, Yunanistan'ın borç temerrüdü, kripto para ve hatta Trump'ın koronavirüse yakalanacağı gibi olayları önceden bilinmişti. Simpsonlar bu kez de Biden ve Harris'in yemin törenini bildi.. İşte Simpsonlar (The Simpsons) kehanetleri..

Geleceği 27 kez bilen çizgi film olarak adlandırılan Simpsonlar'ın bazı gerçek olayları önceden tahmin etmesine bir yenisi daha eklendi. Efsane çizgi dizi Simpsons'ın Biden ve Harris'in yemin törenindeki detayları bilmesi gündem oldu. Peki nedir bu Simpson kehanetleri? Simpsonlar neleri bildi? Simpsonlar dizisi neden bu kadar konuşuluyor?

1989'dan beri yayında olan ve 2007 yılında da sinema filmi olarak izleyicilerinin karşısına çıkan Simpsons, insanlığa kan ağlatan koronavirüs salgını da dahil olmak üzere bir dizi ürkütücü tahmin yaptı. Yapılan tahminlerin bir bir çıkması dünyayı şaşkına çevirmeye devam ediyor.

Dünyaca ünlü kült çizgi film Simpsonlar (The Simpsons) kehanetleriyle sosyal medyaya konu olmaya devam ediyor.  Efsane çizgi dizinin hayranları, ABD kongre baskınını bilmesi çok konuşulmuştu. 

Trump yanlılarının Washington'daki Kongre Binası'nı basması olayında, üstü çıplak, kafasında bir miğfer olan göstericinin görüntüsü ile Simpsonlar'da üzerinde "Vali" yazan bir kuşak taşıyan miğferli adamın yan yana görüntüsü, sosyal medyada en çok paylaşılan görseller arasına girmişti.