GÜNDEM

Simpsonlar (The Simpsons) kehanetleriyle gündemde! Trump'un öleceği iddia edilmişti! The Simpsons Donald Trump'a oy vermemek için 50 neden sıralandı

ABD'nin en uzun soluklu dizisi Simpsonlar (The Simpsons) hayranlarının gözünde bir numara. Çünkü Simpsonlar gerçek olayları önceden tahmin edebiliyor. Simpsonlar'ın bölümlerinde daha önce corona virüs, facetime, akıllı saat, Yunanistan'ın borç temerrüdü, kripto para ve hatta Trump'ın koronavirüse yakalanacağı gibi olayları önceden bilinmişti. ABD seçimleri sırasında Simpsonlar (The Simpsons) kehanetleriyle gündemde. İşte Simpsonlar (The Simpsons) kehanetleri..

ABD Başkanı Donald Trump’ın corona virüsüne yakalandığını duyurması ardından Simpsons kehanetlerindeki ölüm sahnesi bir kez daha gündeme geldi. İşte Simpsonlar'ın doğru çıkan ve çıkacağı konuşulan tahminleri...

TRUMP'IN ÖLÜM SAHNESİ YENİDEN GÜNDEMDE

Dizi, Donald Trump'ın başkan seçileceği konusunu önceden işlemesi Trump'ın öldüğü iddialarıyla da gündeme gelmişti. Ancak ölüm tarihi olarak işaret edilen 27 Ağustos 2020’de Trump, şuanda yapılan 59. başkanlık seçimleri için aday gösterilmişti. ABD Başkanı Donald Trump’ın corona virüsüne yakalandığını duyurması ardından Simpsons kehanetlerindeki ölüm sahnesi bir kez daha gündeme geldi.  19 Mart 2000 tarihinde yayınlanan bir bölümde ise, Trump'tan 'ABD eski Başkanı' olarak bahsedilmişti. Trump bu bölümün yayınlanmasından yıllar sonra 2016'da ABD Başkan seçilerek göreve başlamıştı.

ABD Başkanı adayı Donald Trump'a oy vermemek için 50 neden sıraladığı özel bölümü yayınlandı. 

SİMPSONLAR SANDIĞA GİTTİ OY KULLANDI

Simpsonlar'ın yayımlanan bölümünde, Homer Simpson'la birlikte sandığa gitti. Homer oy kullanırken, genel seçime dahil bütün küçük yarışlarla ilgili kararını vermiş olduğu ortaya çıkıyor, en yüksek profillisi hariç: başkanlık seçimi.