GÜNDEM

Simpsonlar yine bildi herkes hahrete düştü! Simpsonlar ABD'deki olayları daha önceden yayınladı tüm dünya Simpsonlar'ın kehanetlerini konuşuyor

Yakın gelecekteki olayları tahmin etmesiyle gündeme damgasını vuran Simpsonlar dizisi yine hayretler içinde bıraktı. Geçmişte Beyrut'taki patlamanın benzerinin yayınlanmasıyla ve koronavirüs salgınının bir benzerini tahmin etmesiyle gündeme bomba gibi düşen Simpsonlar şimdi de ABD'de yaşanan olayları bildi! İşte  Simpsonlar'ın kehanetleri..

Yakın gelecekteki olayları tahmin etmesiyle çok konuşulan Simpsonlar dizisi, bir kehanetinin daha doğru çıkmasıyla dünya hayrete düştü. Efsane çizgi dizi Simpsons'ın hayranları, ikonik çizgi dizinin ABD'deki son durumu da bildiğine dikkat çekti. Peki nedir bu Simpson kehanetleri? Simpsonlar neleri bildi? Simpsonlar dizisi neden bu kadar konuşuluyor? Tüm detaylar haberimizde..

1989'dan beri yayında olan ve 2007 yılında da sinema filmi olarak izleyicilerinin karşısına çıkan Simpsons, gezegeni kasıp kavuran koronavirüs salgını da dahil olmak üzere bir dizi ürkütücü tahmin yaptı.

ABD'de "iç savaş 2021" etketiyle atılan tweet'lerde, Simpsonlar dizisinde 20 Ocak 2021'de Homer Simpson'ın bir evin çatısında elinde silahla beklediği hali paylaşıldı. 20 Ocak ayrıca Trump'ın başkanlığı Joe Biden'a teslim edeceği gün.

Ayrıca Kongre binasına giren, üstü çıplak, kafasında bir miğfer olan göstericinin görüntüsü ile yine Sipmsonlar'da üzerinde "Vali" yazan bir kuşak taşıyan miğferli adamın yan yana görüntüsü, sosyal medyada en çok paylaşılan görseller arasına girdi.