GÜNDEM

Simpsonların koronavirüs aşısı ile ilgili kehaneti herkesi şaşkına çevirdi! Simpsonlar'ın koronavirüs aşısıyla ilgili sahnesi olay oldu

ABD'nin en uzun soluklu dizisi Simpsonlar (The Simpsons) gerçek olayları önceden tahmin edebiliyor. Simpsonlar'ın bölümlerinde daha önce corona virüs, facetime, akıllı saat, Yunanistan'ın borç temerrüdü, kripto para ve hatta Trump'ın koronavirüse yakalanacağı gibi olayları önceden bilinmişti. Simpsonlar'ın şimdi de koronavirüs aşısıyla igili o sahneyi önceden canlandırdığı ortaya çıktı. İşte Simpsonlar (The Simpsons) kehanetleri..

Yakın gelecekteki olayları tahmin etmesiyle gündeme damgasını vuran Simpsonlar dizisi, Beyrut'taki patlamanın benzerini yayınlaması ve korona salgının bir benzerini tahmin etmesiyle tüm dünyayı şaşırtmıştı. Çizgi dizi şimdi de Rusya'nın insanları korona aşısı yaptırmak için ücretsiz dondurmayla teşvik etmesine benzer bir sahnesiyle gündeme geldi. 

YENİ KEHANET OLAY OLDU

Dünyaca ünlü kült çizgi dizi Simpsonlar, tutan tahmin ve öngörüleriyle dünyayı sarsmaya devam ediyor. Efsane çizgi dizi Simpsons'ın hayranları, ikonik çizgi dizinin yeni bir öngörüsünü fark edince sosyal medya çalkalandı.

KORONAVİRÜSÜ DE TAHMİN ETMİŞTİ
1989'dan beri yayında olan ve 2007 yılında da sinema filmi olarak izleyicilerinin karşısına çıkan Simpsonlar,, gezegeni kasıp kavuran koronavirüs salgını da dahil olmak üzere bir dizi ürkütücü tahmin yaptı.

RUSYA'NIN AŞI OLANLARA DONDURMA İKRAMINI ÖNGÖRMÜŞ GİBİ
Küresel olayları öngörebilmesiyle dünyayı hayrete düşüren Simpsonlar dizisi, yine şaşırtıcı bir kehanetiyle gündem yarattı.