GÜNDEM

Şovmen doktor Serdar Savaş'ın YKS çarkları

YKS sınavına girecek olan öğrencilerin koronavirüs salgını sebebiyle oluşan endişesini istismar eden Dr. Serdar Savaş'ın eski konuşmaları nasıl bir şov peşinde olduğunu ortaya çıkardı.

Koronavirüs salgınından endişelenen lise son öğrencileri, YKS sınavının ertelenmesi için taleplerini sosyal medyadan duyurmuşlardı.

Gerek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, gerek Koronavirüs Bilim Kurulu'nun gerekse Milli Eğitim Bakanı'nın yaptığı açıklamalar neticesinde kafalardaki soru işaretleri yok olmuş ve binlerce öğrencinin içi rahatlamıştı.

ŞOVMEN DOKTOR

Fakat bazı isimler var ki gençlerin devlet görevlililerinin açıklama yapmalarından evvel attıkları 'YKS iptal edilsin' yönündeki mesajlarını kendilerine şov malzemesi haline getirdiler.

O isimlerden biri de günlerdir muhalif mecralarda yetkili merciler tarafından alınan sınav kararını eleştiren Dr. Serdar Savaş...

GENÇLERİN ENDİŞESİNİ İSTİSMAR ETTİ

Savaş, öğrencilerin bu talebi ortaya atılmadan evvel koronavirüs hakkında ne söylemişse YKS sınavının yapılacağı yönündeki karar açıklandıktan sonra tam tersini söylemeye başladı.

Binlerce gencin sınavdan önceki kaygılı tutumunu istismar eden Savaş'ın televizyonlarda yaptığı açıklamalar artık muteber kabul edilmiyor.

Yorumlar 9 Yorum
Günün Manşetleri