GÜNDEM

Spotify listeyi açıkladı! İşte 2020'nin en çok dinlenen şarkıları Türkiye’de en çok dinlenen kadın şarkıcısı kim? En çok dinlenen şarkı hangisi?

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının damga vurduğu 2020 yılının en çok dinlenen sanatçısı belli oldu. Dünyanın en çok kullanılan müzik platformu Spotify, 2020'de en çok dinlenen sanatçı, albüm, şarkı, çalma listesi ve podcast’lerini açıkladı. Bakın yayınlanan listede Türkiye'de zirve kimin oldu..

Dünyanın en çok kullanılan müzik platformu Spotify en çok dinlenen sanatçı, albüm, şarkı, çalma listesi ve podcast’lerini açıkladı.

Peki en çok dinlenen sanatçı kim oldu? 2020 yılında dünyada en çok dinlenen ikinci ve üçüncü şarkıcı kim? Türkiye’de 2020 yılının en çok dinlenen sanatçısı kim? İşte 2020 yılının zirvesinde yer alan sanatçılar..

Dünya genelinde 8.3 milyon dinlenme ile Porto Riko’lu rapçi Bad Bunny Spotify’da 2020 yılının en çok dinlenen sanatçısı oldu. 

Bad Bunny’nin ardından Drake gelirken, 2020 yılında dünyada en çok dinlenen üçüncü sanatçı J Balvin oldu. Dördüncü sıraya yerleşen Juice WRLD’ü ise The Weeknd takip etti.