GÜNDEM

Su borusu patladı, 2 gün kesinti yaşanacak!

İzmir’in Tahtalı Barajı’ndan Görece İçmesuyu Arıtma Tesisine giden 2 bin 200 mm’lik hatta meydana gelen arıza nedeniyle 3 ilçeye 2 gün boyunca su verilemeyecek.

İzmir'de su kesintisi, bugün saat 19.00 sularında İzmir’de Tahtalı Barajı’ndan Görece İçmesuyu Arıtma Tesisine giden 2 bin 200 mm’lik hatta meydana gelen arıza nedeniyle yaşandı. İZSU ekipleri tarafından Menderes ilçesi Küner Mahallesi yakınlarında patlayan ana borunun onarılmasına yönelik çalışmalar başlatıldığı öğrenildi. İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) tarafından yapılan açıklamaya göre, Gaziemir, Karabağlar ve Buca ilçelerinde çalışmaların başladığı belirtildi.

GAZİEMİR, KARABAĞLAR VE BUCA'DA SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Tahtalı Barajı''ndan Görece İçmesuyu Arıtma Tesisi'ne giden hatta meydana gelen arıza nedeniyle Buca, Karabağlar ve Gaziemir'de yaşanan su kesintisi ile ilgili İZSU'nun internet sitesinde bilgilendirme notu paylaşıldı. İZSU kesintilerin ise 2 gün 12 saat süreceği yani tahmini olarak Buca, Karabağlar ve Gaziemir'e suyun yeniden 25 Aralık 2019 Çarşamba sabahı saat 07.00'da verilmesi bekleniyor.

Yorumlar
Günün Manşetleri