GÜNDEM

Süleyman Özışık Cumhuriyet'in Fahrettin Altun'a attığı iftiralara belgelerle cevap verdi

Gazeteci Süleyman Özışık, Cumhuriyet'in, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun hakkında ortaya attığı kasıtlı iftiraları belgelerle çürüttü.

Cumhuriyet, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun hakkında yalan bilgilerle kasıtlı bir algı operasyonu yapmıştı.

Muhalif medya kuruluşları tarafında tekrar tekrar paylaşılan iftiralarda, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Kuzguncuk'ta bulunan evinin yalı olduğu iddia edildi.

Gerçeğin kısa sürede ortaya çıkmasıyla birlikte, Fahrettin Altun'un Kuzguncuk'ta mütevazi bir evde oturduğu ve evinin yanında tinerciler tarafından kullanınan alanı temizlettirdiği ortaya çıtkı.

FAHRETTİN ALTUN'A KASITLI ALGI OPERASYONU YAPILIYOR

Muhalif medya yalanlarının ellerinde patlamasının ardından yeni bir yalana daha sarıldı.

Cumhuriyet, Fahrettin Altun, kendisine sağlanan iltimastan faydalanarak cüzi miktara arazi satın aldığı iftirasını ortaya attı.

Gazeteci Süleyman Özışık, bu iddialara ilişkin belgeleri yayınlayarak Cumhuriyet ve diğer muhalif medya kuruluşlarının algı operasyonunu boşa çıkardı.

İşte Süleyman Özışık'ın konuya ilişkin yaptığı paylaşımlar ve belgeler:

'CUMHURİYET GAZETESİ YALANA VE OPERASYONA DEVAM EDİYOR'

''Cumhuriyrt gazetesi Fahrettin Altun ismi üzerinden yalana ve operasyona devam ediyor. Komşusu olan sanatçılar yalanlamasına rağmen hem de. Bölgede 100 liralık yüzlerce ihale varken bunu yapan tek kişinin Fahrettin Altun olduğunu iddia etmek haysiyetsizce bir davranış.''

'HASTA RUHLUSUNUZ! VEBA GİBİSİNİZ!'

''Hala o arazi Fahrettin Altun'a peşkeş çekildi diyen var. Hakikaten hasta ruhlusunuz, veba gibisiniz. Bakın aşağıda aynı fiyatlarla ihaleye çıkarılan yüzlerce ihaleden sadece bir kısmını yayınlıyorum. Giden istediği gibi alabilir. İhale şartı bu. Gidin size de peşkeş çeksinler.''

Yorumlar 6 Yorum
Günün Manşetleri