GÜNDEM

Süleyman Özışık'tan darbe iması yapan Özgür Özel'e sert sözler! Sosyal medyadan destek yağdı

Gazeteci Süleyman Özışık, halkın oylarıyla seçilmiş iktidara darbe iması yaparak parmak sallayan CHP'li Özgür Özel'e ''Adım atarsanız sizi cehennemin kapılarına kadar kovalarız.'' sözleriyle yüklendi. Paylaşımı kısa süre içinde milyonlarca kez görüntülenen Özışık'a sosyal medyadan destek mesajları yağdı.

CHP Milletvekili Özgür Özel ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun darbe imalı tehditlerine tepkiler çığ gibi büyüyor.

Türkiye Gazetesi yazarı Süleyman Özışık, yayınladığı bir videoda darbe imasında bulunan bu isimlere sert sözlerle yüklendi. Özışık'ın videosu sosyal medyada kısa süre içinde milyonlarca kez görüntülendi.

Süleyman Özışık, halkın oylarıyla seçilen iktidarı darbe ile tehdit etmeye çabalayan isimlere şu sözlerle tepki gösterdi:

'HALEP ORADAYSA ARŞIN BURADA ÖZGÜR BEY'

"FETÖ ile birlikte, PKK ile birlikte, HDP ile DHKP-C ile birlikte, 'çeşitli hinlikler, çeşitli cinlikler, çeşitli namussuzluklar, çeşitli darbeler yaparak yaparak indireceğiz' diyorsanız, Halep oradaysa, Arşın burada, biz buradayız Özgür Bey. Biz buradayız.''

'ADIM ATARSANIZ SİZİ CEHENNEM KAPILARINA KADAR KOVALIRIZ'

''Bu ülkenin bir ferdi olarak, gazeteci olarak değil, bu ülkenin bir ferdi olarak söylüyorum. Adım atarsanız sizi cehennemin kapılarına kadar kovalarız. Allah şahittir kovalarız. Bu ülkede Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu ülkenin insanlarının yüzde 53'ünün kırmızı çizgisidir, namusudur.''

'İNSANLAR ERDOĞAN'I NAMUSUNU KORUR GİBİ KORUYACAK'

''İnsanlar namusunu korur gibi, canını korur gibi, malını korur gibi Erdoğan'ı koruyacak. Eğer 'biz o korunan emanete saldıracağız' diyorsanız, hadi bakalım buyrun, buyrun bakalım kim neler yapacak hep beraber görelim."

DESTEK MESAJLARI YAĞDI

Gazeteci Süleyman Özışık'ın bu sözleri kısa sürede gündem olurken, siyaset ve medya dünyasından birçok isim de Özışık'a destek mesajları yayınladı.

'YİĞİT ADAMSIN SÜLEYMAN ÖZIŞIK'

Melih Gökçek, Twitter hesabı üzerinden Süleyman Özışık'ın gönderisinin RT'leyerek ''Yiğit adamsın vesselam... Teşekkürler Süleyman Özışık...'' ifadelerini paylaştı.

'TEŞEKKÜRLER YANINDAYIZ SÜLEYMAN ÖZIŞIK'

AK Parti Milletvekili Alpay Özalan da Süleyman Özışık'ın videosunu RT'leyerek ''Teşekkürler Süleyman Özışık. Yanındayız...'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar 58 Yorum
Günün Manşetleri