GÜNDEM

Süleyman Soylu açıkladı! Yeni dönem 24 Eylül'de başlıyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sürücü belgesi bilgilerinin T.C. kimlik kartına yüklenmesi projesi lansmanında açıklamalar yaptı.

Süleyman Soylu, "21 Eylül’den itibaren sürücü belgesi bilgileri yeni kimlik kartına yüklenecek" duyurusunu yaptı. 

Bakan Soylu, ''Teknolojinin bütün haliyle birlikte vatandaşımızın işlerini kolaylaştırması konusunda kullanılmasını sağlayan ve hakikaten her yıl milyonlarca nüfus ve vatandaşlık işlerine giren hizmet alan milyonlarca vatandaşımızın memnuniyetini sağlamak için çaba sarf eden, büyük bir devrimi gerçekleştiren arkadaşlarıma sizlerin huzurunda bir kez daha tebrik ediyorum.'' dedi.

Bakan Soylu'nun konuşmasından satır başları şu şekilde:

Yeni nesil sürücü belgelerinin, T.C. kartlarına yüklenmesi projesi vesilesiyle sizlerle bir araya gelmiş bulunuyoruz. Teknolojinin bütün haliyle birlikte vatandaşımızın işlerini kolaylaştırması konusunda kullanılmasını sağlayan ve hakikaten her yıl milyonlarca nüfus ve vatandaşlık işlerine giren hizmet alan milyonlarca vatandaşımızın memnuniyetini sağlamak için çaba sarf eden, büyük bir devrimi gerçekleştiren arkadaşlarıma sizlerin huzurunda bir kez daha tebrik ediyorum.

ÜCRET ALINMAYACAK
Sürücü belgesi bilgilerinin T.C. kimlik kartına yüklenmesi projesi lansmanında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "21 Eylül'den itibaren yeni tip sürücü belgeleri nüfus müdürlüklerinden randevu alınarak yeni nesil kimlik kartlarına yüklenecek. Ücret alınmayacak. Geçerlilik süresi dolunca sürücü belgesi kimlik kartından silinecek" açıklaması yaptı.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri