GÜNDEM

Süleyman Soylu ile MHP'yi karşı karşıya getirmek istiyorlar!

İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı gazeteci Hadi Özışık ile Gazeteci yazar Süleyman Özışık Youtube'de yayınlanan Perde Arkası programında Süleyman Soylu'nun istifasını ve MHP Başkanı Devlet Bahçeli'nin desteğini değerlendirdi..

İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı gazeteci Hadi Özışık ile Gazeteci yazar Süleyman Özışık, MHP Başkanı Devlet Bahçeli'nin Süleyman Soylu'nun istifa kararı sonrasında sosyal medya hesabından yayınladığı destek mesajlarını paylaşarak çarpıcı yorumlar yaptılar.. Süleyman Özışık 'Devlet Bahçeli tam ismi gibi devlet adamı olmanın gereğini yerine getiriyor. Süleyman Soylu'ya verdiği destek çok kıymetliydi.' dedi..

SOSYAL MEDYADA KAMPANYA YÜRÜTÜLÜYOR

Gazeteci yazar Süleyman Özışık Devlet Bahçeli hakkında sosyal medyada yürütülen kampanya hakkında konuştu. ''Allah başımızdan eksik etmesin uzun ömürler versin'' diyen Özışık ''Devlet Bahçeli öldü'' diye başlatılan kampanyaya değindi.  ''Devlet Bahçeli öldü yada ölecek Cumhurbaşkanı dediki Süleyman Soylu istifa et geç MHP'nin başına'' diyerek sosyal medyada yazılan yorumları açıklayan Süleyman Özışık 'Böyle birşey olamaz. Ben gazeteciyim yazarların hayal gücü vardır. Ben bunları hayal bile edemiyorum'' diyerek tepki gösterdi..

BU İDDİALARIN ASIL NEDENİ...

İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık ise 'Süleyman Soylu MHP'nin başına geçecek mi?' sorusunun asıl nedeninin ''Süleyman Soylu ile MHP'yi karşı karşıya getirmek' olduğunu açıkladı..

İŞTE DEVLET BAHÇELİ'NİN SÜLEYMAN SOYLU İÇİN YAYINLADIĞI DESTEK MESAJLARI

Yorumlar 6 Yorum
Günün Manşetleri