GÜNDEM

Süleyman Soylu tablo vererek açıkladı! Belini kırdık

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından doğrudan uyuşturucu maddelere bağlı ölümler hakkında açıklama yaptı..

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, doğrudan uyuşturucu maddelere bağlı ölümlerin yıllara göre dağılım grafiğini paylaşarak, "Uyuşturucunun belini kırdık. Biraz daha gayret." değerlendirmesinde bulundu.

BİRAZ DAHA GAYRET
Soylu, Twitter hesabından ''Biraz daha gayret... Uyuşturucuya bağlı ölümler;2017 yılında 941'den 2019 yılında 342'ye, hızla düşmüştür.'' ifadelerini kullandı..

BİNGÖL'DE DEPREM BÖLGESİNE ZİYARET
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, merkez üssü Bingöl’ün Karlıova ilçesi olan 5,7 büyüklüğündeki depremde hasar gören köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Karlıova'ya bağlı Kaynarpınar köyünde kurulan çadırda gerçekleştirilen toplantıya, Soylu'nun yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibe, AFAD Genel Başkanı Mehmet Güllüoğlu ve İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ile diğer yetkililer katıldı.

''4 binin üzerinde çadır sadece Bingöl'e sevk edildi''
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bingöl'de deprem sonrası yapılan çalışmalara ilişkin bir açıklamada bulundu. Bakan Soylu, "4 binin üzerinde çadır sadece Bingöl'e sevk edildi. Kızılayımız 30 bin 650 öğün sıcak yemek dağıttı." dedi.

''1127 ağır hasarlı şu ana kadar tespit edilmiş bağımsız bölüm var''
Bakan Soylu, depremde hasar gören yapılara ilişkin ise şu ifadeleri kullandı: 1127 ağır hasarlı şu ana kadar tespit edilmiş bağımsız bölüm var. 31 orta hasarlı, 2 bin 674 az hasarlı, 151 yıkık, bağımsız bölüm var. 92 de acil yıkılacak olan bağımsız bölüm var.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri