GÜNDEM

Süleyman Soylu'dan Saygı Öztürk açıklaması! Yalan ve eksik bilgileri sert sözlerle eleştirdi

Sözcü yazarı Saygı Öztürk'ün köşe yazısındaki yanlış ve eksik bilgilere binaen açıklama yapan Süleyman Soylu, Öztürk'e sert eleştirilerde bulundu.

İçişleri Bakanı Soylu, mezkur açıklamasında Saygı Öztürk'e hitaben "Deveye 'Boynun neden eğri?' diye sormuşlar; 'Nerem doğru ki!' demiş Saygı Öztürk’ün bugünkü yazısındaki eğrileri düzeltmek için aşağıda, açıklama zorunluluğu doğmuştur." ifadelerini kullandı.

''KULAKTAN DOLMA BİLGİLER...''

Bakan Soylu, Saygı Öztürk'e yönelik "kopyala-yapıştır mantığıyla ve kulaktan dolma birtakım bilgilerle, sadece bize karşı husumetini dillendirmek için çizdiğiniz çerçeveyi bugünkü yazınızda da şaşkınlıkla ve üzülerek takip ettik." diye yazdı.

''İKİ AĞABEYİNİZE DANIŞSAYDINIZ BU HATALARA YER VERMEZDİNİZ''

Saygı Öztürk'ün bir dönem İçişleri Bakanlığı'nda çalışan ağabeylerine atıfta bulunan Soylu, ''Anlaşılıyor ki; hasmane tutumunuz, sizi sorumlu gazetecilikten ayırmaktadır. Yıllar sonra mesleğinizde geldiğiniz nokta bu olmamalıydı. Geçmişte İçişleri Bakanlığı mensubu olan iki ağabeyinize danışsaydınız, belki yazınızdaki bu hatalara yer vermezdiniz.'' dedi.

Saygı Öztürk'ün yazısındaki eksik ve yanlış bilgileri düzelten Bakan Soylu, şu açıklamayı yaptı: 

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri