GÜNDEM

Sultanbeyli Belediyesi LGS'ye girecek öğrenciler için seferber oldu! Okullar dezenfekte edildi

20 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan LGS (Liselere Geçiş Sistemi) sınavı için Sultanbeyli’de sınav yapılacak olan okullar hazır hale getirildi. Belediye ekipleri tarafından bütün sınıflar tek tek dezenfekte edildi.

MEB’in sınav için belirlediği ilçedeki okullar, Sultanbeyli Belediyesi tarafından dezenfekte edildi, okul bahçelerinde sosyal mesafe noktaları oluşturuldu ve girişlere dezenfektanlar yerleştirildi.

OKULLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

Koronavirüs ile mücadelede yaptığı çalışma ve etkinliklerle dikkat çeken Sultanbeyli Belediyesi, 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan LGS sınavı için okulları dezenfekte etti.

ÖĞRENCİLER İÇİN DEZENFEKTANLAR YERLEŞTİRİLDİ

Okul bahçelerini de dezenfektanlarla yıkayıp sosyal mesafe noktaları oluşturan belediye, okul girişlerine de öğrenciler için el dezenfektanları yerleştirdi ve sınıfları da dezenfekte etti.

BAŞKANDAN MESAJ VAR: 'ÖĞRENCİLERİMİZİN VE VELİLERİMİZİN İÇİ RAHAT OLSUN'

İnsan sağlığının her şeyden önce geldiğini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Çocuklarımızın sağlığı bizim için çok önemli. Bu kapsamda sınava girecek çocuklarımızın huzur ve sağlığı için belirlenen okullarımızda detaylı dezenfekte çalışmaları yaptık. Aldığımız önlemlerle okullarımızı yavrularımıza hazır hale getirdik. Öğrencilerimiz ve ailelerinin içleri rahat olsun.''

'TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM'

Bu bakımdan öğrencilerimizden tek beklentimiz sınavlarına konsantre olmaları. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum, Allah hepsine zihin açıklığı versin.” dedi.

Yorumlar
Günün Manşetleri