GÜNDEM

Sultanbeyliler parsel tapularına kavuştu

Son günlerde tapu haberlerinin gündeme gelmesiyle mülkiyet ofisine başvuran ve yeriyle ilgili fiyatları gören vatandaşların başvuruları arttı.

Geçtiğimiz yıl açılan ve Sultanbeyli’de hisseli parseller konusunda en doğru bilgilerin alındığı mülkiyet ofisi, yoğun günler yaşıyor. Yakın zamanda birçok basın yayın organında çıkan tapu haberleri ofisi hareketlendirdi. Haberleri gören birçok vatandaş ofise gelerek yetkililerden en doğru bilgileri alıyor ve tapu başvurusu yapıyor. Konuyla ilgili değerlendirme yapan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, "Vatandaşlarımız yoğun şekilde mülkiyet ofisimize geliyor. Kulaktan dolma bilgilere itibar etmeyerek mülkiyet ofisimize gelen hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımı mülkiyet ofisine davet ediyorum." dedi.

PARSELLERİN NEREDEYSE TAMAMININ METREKARESİ 150 İLE 500 LİRA ARASINDA

Hisseli parsellerin fiyatlarının 2012 yılında çıkan 2B rayiç bedellerine göre belirlendiğini ifade eden Başkan Keskin, "Parsellerin büyük bölümünün metrekare fiyatı 150 ile 500 lira arasında. Kanunun imkân tanıdığı tüm kolaylıkları hemşehrilerimize sağladık. Bizim amacımız ilçemize bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da katkı sağlamak. Sultanbeyli bizim sevdamız ve biz burada yaşıyoruz. Hemşehrilerimden ricam, mülkiyet ofisine gelmeleri ve orada arkadaşlarımızdan gerçek doyurucu bilgileri almaları. Şu günlerde zaten ofisimiz yoğun şekilde çalışıyor. Cuma günü Merkez Camii avlusunda hemşehrilerimize bu konuda bilgilendirme yaptım ve her biri konuşmamızın ardından alandan bizlere teşekkür ederek ayrıldı. Hak sahiplerinden istirhamım bizleri takip etmeye devam etmeleri ve bizim haricimizde yapılan hiçbir açıklamaya itibar etmemeleridir." şeklinde konuştu.

Yorumlar
Günün Manşetleri