GÜNDEM

Tecavüzle suçlanan CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın ifadesi ortaya çıktı

Türkiye günlerdir bu olay ile çalkalanıyor. Gazeteci Mehmet Özışık'ın ortaya çıkardığı CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın tecavüz skandalında yeni bir gelişme yaşandı. Atabay'ın savcılık ifadesi ortaya çıktı.. Ayrıntılar haberimizde..

CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ile birlikte 4 kişi, 2 ay boyunca S.T. isimli kadına tecavüz etmekle suçlanmıştı. Atabay ile birlikte 4 kişinin savcılıktaki ifadeleri ortaya çıktı. 

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, kendisinden iş isteyen S.T. isimli kadına yanındaki kişilerle birlikte tecavüz etme suçlamasıyla savcılıkta ifade verdi. Atabay, videoda kadınla öpüşen kişinin kendisi olduğun doğrulayıp, "Öptüm ancak karşımdaki kişi S.T. değil" dedi.

Görüntülerde kadınla öpüşten kişinin kendisi olduğunu doğrulayan Başkan Atabay, ancak öptüğü kadının tecavüz suçlamasını yapan S.T. olmadığını söyledi. Atabay, hakkındaki iddiaların arkasında rant çetesinin olduğunu söyledi. S.T. isimli kadın savcılıkta verdiği ifadede tüyler ürperten tecavüz anlatımlarında bulunmuştu. 

Savcı öpüşme videosunu gösterip sordu

5 yıl önce belediyeye iş için başvuran S.T. isimli kadına tecavüz etmekle suçlanan Didim Belediye Başkanı Atabay (61) ile birlikte, meclis üyeleri Ali Ç. (65), Öner Ç. (60) ile Öznur G. (38), haklarındaki şikâyet nedeni ile savcıya ifade verdi. Savcı, 4 şüpheliye de benzer sorular yöneltti. Edinilen bilgilere göre, 4 şüpheliden önce S.T.’nin müşteki olarak ifadesini alan savcı, soruşturma dosyasına giren üç cinsel içerikli video ile ilgili sorular da sordu. İşte Hürriyet'in haberinin ayrıntıları...