GÜNDEM

Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi hizmete açtı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ'daki programını sürdürüyor. Erdoğan, 41.Komando Tugay Komutanlığı Sancak Verme Töreni ve AK Parti Tekirdağ 7.Olağan İl Kongresi programları sonrası son olarak Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin açılış törenine katıldı.

Erdoğan, dev eserin açılışında şu önemli mesajları verdi:

Ülkemizle ilgili meseleleri milletimizle danışıyor, onlarla istişare ediyoruz. Girdiğimiz her seçimde bize görev veren vatandaşlarımızın güvenine layık olmak için ter döküyoruz. Biz birileri gibi yapacaklarımızı yabancı medyaya değil, milletimize anlatıyoruz. Seçim meydanlarında ne söz verdiysek, göreve gelince onları hayata geçirme gayreti içindeyiz. Bize sorumluluk yükleyen vatandaşlarımıza layık olmaya çalışıyoruz.

Ülkemizin 81 iline giderek vatandaşımız ile gönül bağımızı korumaya çalışıyoruz.

18 yıllık iktidarımız döneminde başarıları kömüre, pirince bağlayanlar oldu. Emek harcayana, hizmet edene çamur atmayı marifet kabul ettiler. Bunlar çalışmak yerine, çalışana çamur atmayı tercih ettiler.

HASTANENİN İSMİNİN NASIL BELİRLENDİĞİNİ BU SÖZLERLE ANLATTI

Fehmi ağabeyimiz 1912 doğumludur. Tekirdağ Hayrabolu doğumlu. O da doktor ama aynı zamanda siyasetçi. Siyasetçiliğinde çok iyi tanıştığımız değerli bir büyüğümüz, ağabeyimiz. Meclis Başkanımız Mustafa bey gelirken dedi ki; Fehmi bey buralı, aynı zamanda doktor. Dedik ki; ne düşünüyoruz, buraya yakışacak olan, böyle güzel bir eserdir.

"SALGINDA KAĞIT ÜSTÜNDE ÜSTÜN GÖRÜNEN ÜLKELERİN MAKYAJLARI AKTI"

Salgın döneminde gelişmiş ülkeler dahi dünyadaki tüm devletler gerçek kapasitelerini görme imkanı buldu. Salgın döneminde adeta takke düştü, kel göründü misali yüzlerdeki makyajlar akmıştır. Kağıt üstünde maddi bakımdan üstün görünen ülkelerin ne hastane kapasitelerinin ne sağlık sistemlerinin böyle bir yükü taşımadan yetersiz olduğu ortaya çıktı. Biz Atatürk Havalimanı'nda 1006 odalı bir hastaneyi 45 günde bitirdik. Aynı şekilde yine 1006 yataklı bir hastaneyi de Sancaktepe'de, Anadolu yakasında bitirdik. Bunların içinde 16'şar ameliyathane var.

Yorumlar
Günün Manşetleri