GÜNDEM

Tele1'den 28 Şubat'ı aratmayan ÖNDER haberi!

Ülkeyi aydınlatıyoruz sloganıyla yayın hayatını sürdüren Tele1 kanalı geçtiğimiz gün düşmanca bir haber yaptı. Yaptığı haber sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. Paintball etkinliği yapan çocuklara silah eğitimi veriliyor dendi.

Ülkeyi aydınlatıyoruz sloganıyla yayın hayatını sürdüren Tele1 kanalı geçtiğimiz gün düşmanca bir haber yaptı. Yaptığı haber sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu.

KIZ VE ERKEK ÖĞRENCİLERİN AYRI KAMP YAPMASI

Önder İmam-Hatipler Derneği tarafından düzenleyeceği diriliş kampının haremlik selamlık bir kamp olduğunu dile getirirken beden diliyle verdiği mesaj gözlerden kaçmadı. Haremlik selamlık kavramanı uzun süre tekrar eden haberde bunun çok yanlış ve itici bir durum olduğu kanıtlanmya çalışılıyor.

KAMP YAPAN GENÇLERE TERÖRİST MUAMELESİ YAPTILAR

Kamp boyunca yapılan bilimsel, deneysel münazaraların göz ardı edildiği haberde  eğlence amaclı oynanan paintball aktivitesine silah eğitimi veriliyor denilerek karalama çalışması yaptılar.

ÜMMÜGÜLSÜM OLAYIYLA DA ÖN PLANA ÇIKMIŞLARDI

Geçtiğimiz günlerde Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılıp başarısıyla ve hayatla olan mücadelesiyle gündeme gelen Ümmügülsüm için dar bakışlı bir görüş sergilemişlerdi. Can Ataklı hazırlayıp sunduğu programda, Erdoğan'la görüşen Ümmü Gülsüm için, türbanlı olduğu için görüştü başka bir nedeni yok ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar 15 Yorum
Günün Manşetleri