GÜNDEM

THY yeniden uçuşlara başlıyor! İlk sefer İstanbul'dan Ankara'ya yapılacak

Koronavirüs nedeniyle uçuşlarını askıya alan Türk Hava Yolları (THY) seyahat kısıtlamasının kaldırılmasının ardından ilk uçuşunu yapıyor.

Türk Hava Yolları (THY) seyahat kısıtlamasının kaldırılmasının ardından ilk uçuşu yapıyor. Bu kapsamda THY ilk uçuşunu 1 Haziran Pazartesi günü saat 10.00'da İstanbul'dan Ankara'ya gerçekleştirecek.

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU AÇIKLADI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Covid-19’a karşı hazırlıklarını yaparak sertifikalarını alan havalimanlarımızda uçuşları başlatıyoruz. Şu ana kadar 6 havalimanımız sertifikasını aldı. 2 ay aradan sonra ilk seferimizi de 1 Haziran günü saat 10.00’da İstanbul Havalimanından Esenboğa Havalimanına yapıyoruz. Ülkemiz gibi havayollarımız da kalkış yapacak. Tedbirlerimizi alacağız ancak normalleşme adımlarımızı da atacağız. 1 Haziran’da İstanbul’dan Ankara’nın yanı sıra İzmir’e, Antalya’ya ve Trabzon’a da uçuş seferleri gerçekleştirilecek" ifadelerini kullandı.

AİT OLDUĞUMUZ YERDE OLACAĞIZ
Konu hakkında sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, "Bu kadar hasret yeter! 1 Haziran itibariyle yeniden ait olduğumuz yerde gökyüzünde olacağız" dedi.

BAKAN DA KATILACAK
İstanbul Havalimanı'ndan Ankara'ya yapılacak ilk uçuşun detayları da belli oldu. THY kaynaklarından edinilen bilgiye göre ilk uçuşa Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun da katılacağı öğrenildi. İlk uçuşunu yapacak uçak saat 10.00'da İstanbul Havalimanı'ndan kalkış yapması planlanıyor.

Yorumlar
Günün Manşetleri