GÜNDEM

Toplum Bilimleri Kurulu nedir, kimlerden oluşuyor? Toplum Bilimleri Kurulu görevi nedir?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün oldukça önemli açıklamalara imza attı ve Toplum Bilim Kurulu'nun kurulduğunu açıkladı. Peki Toplum Bilimleri Kurulu nedir, kimlerden oluşuyor? Toplum Bilimleri Kurulu görevi nedir?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün oldukça önemli açıklamalara imza attı ve Toplum Bilim Kurulu'nun kurulduğunu açıkladı.

Peki Toplum Bilimleri Kurulu nedir, kimlerden oluşuyor? Toplum Bilimleri Kurulu görevi nedir?

Bakan Koca Bilim Kurulu toplantısı yaptığı açıklamada "Toplum Bilimleri Kurulu adında yeni bir kurul oluşturduk. Kurul, süreçle ilgili öngörü çalışmaları yapacak, toplumsal öneriler getirecek" İfadelerini kullandı.

TOPLUM BİLİMLERİ KURULU NEDİR?

Sağlık BakanI Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısı sonrası açıklama yaptı. Bakan Koca, şunları söyledi;

Dünyada ilk ciddi tedbirlerin alınmaya başlanmadığı tedebirde örneği olmayan yapılanmaya gittik. Bunun ilk sonuçlarından biri Bilim Kurulu'nun oluşturulmasıdır. Tavsiye kararları ulusal politikamıza rehberlik etti.

Toplum olarak hastalığıa karşı daha toplumsal ihtiyaçlar ortaya çıktı. Toplum Bilimleri adını verdiğimiz yeni bir kurul oluşturduk. Toplumsal öneriler getirecek, bize hayatı kolayllaştıracak tekliflerde bulunacak. Bu salgınla mücadelede dünyada tekdir.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri