GÜNDEM

Trabzon'da koronavirüs teşhisi konulan genç karantinadan kaçtı

Trabzon'da koronavirüs teşhisi konularak hastanede tedavisine başlanan genç karantinadan firar etti. 23 yaşındaki hastayı hastaneye geri dönmeye yakınları ikna etti.

Bilindiği üzere koronavirüs tehdidi bir kişiden başlayarak binlerce insana yayılabiliyor. Trabzon'da yaşanan bir olay bu sebeple binlerce insanı endişeye sevk etti.

Trabzon Yavuz Selim Kemik Hastalıkları ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde karantinaya alınan ve koronavirüs testi pozitif çıkan 23 yaşındaki M.K.G'nin odasonda bulunamaması üzerine görevliler polise haber verdi.

Durumu öğrenir öğrenmez harekete geçen polisler, M.K.G'ye ulaşmak için ailesiyle temasa geçerek hem kendi hem de akrabalarının evlerinde tedbir aldı.

GERİ DÖNMEYE AİLESİ İKNA ETTİ

Hastaneden kaçtıktan bir süre sonra Arsin'deki evine gelen M.K.G, yakın akrabalarının çabaları sonucunda ikna olarak hastaneye geri dönmeyi kabul etti. Hastaneye getirileceği aracın plakasını polise bildiren aile üyeleri kısa süre içinde M.K.G'yi hastaneye ulaştırdı.

TEDAVİSİNE YENİDEN BAŞLANDI

Polis ve 112 Acil Servis ekipleri de güzergahta önlem alarak M.K.G'nin hastaneye götürüldüğü aracı takip etti. M.K.G, hastanede yeniden tedavi altına alındı.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri