GÜNDEM

TRT kj hatasını yapan kişinin işini sonlandırdı!

TRT Haber'de ekrana gelen Satır Başı programına Azerbaycan için yazılan yanlış kj yüzünden tepkiler çığ gibi büyümüştü. Hatayı yapan kişinin işine son verildi.

TRT Haber'de ekrana gelen Satır Başı programına Azerbaycan ile işgalci Ermenistan arasındaki çatışmaları cephe hattında takip eden TRT Haber muhabiri Bülent Çulcuoğlu bağlandı. Azerbaycan ordusu, gece boyunca askerlere ve yerleşim birimlerine ateş açan Ermenistan güçlerine kayıplar verdirdi.

"AZERBAYCAN SİVİLLERE SALDIRIYOR"

TRT Haber muhabiri Bülent Çulcuoğlu’nun sahadaki gelişmeleri aktardığı sırada TRT Haber rejisi tarafından KJ'ye (Alt bant) “Azerbaycan sivillere saldırıyor” yazısı yazıldı. İzleyenlerin tepkisini çeken bu durum sosyal medyada da gündem oldu.

İŞİNE SON VERİLDİ

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren kamuoyunu aydınlatan bir açıklamda bulundu. Eren, "Tabii ki bu olayın vahametinin farkındayız ve sonuna kadar da üzerine gidiyoruz. İlgili personelin sözleşmesi feshedilmiş ve işine son verilmiştir. Olay, devletin ilgili birimleriyle de irtibatlı bir şekilde çok boyutlu soruşturulmaktadır." İfadelerini kullandı.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri