GÜNDEM

TRT1 Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i sosyal medyayı salladı! Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i oyunculuğu ile büyüledi

Yayınlanmaya başladığı ilk günden beri büyük ilgi gören Masumlar Apartmanı dizisinin dün akşam yayınlanan bölümü twitterda en çok konuşulanlar arasına girdi. Masumlar Apartmanı'nın Gülben karakteri, Twitter'da TT olmayı başardı. Peki Masumlar Apartmanı dizisinde neler yaşandı?

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan, gerçek bir hikayeyi anlatan Masumlar Apartmanı dizisi dün akşam yine izlenme rekoru kırdı. Birbirinden başarılı isimlerin rol aldığı dizinin son bölümü herkesi televizyon ekranlarına kilitledi. Dizide yaşanan yangın sahnesi ve sonrasında olanlar twitterda günün konusu oldu. 

 Masumlar Apartmanı'nın son bölümüne Gülben'in yaptıkları damga vurdu.  Gülben, Esra'yı yaralama suçundan karakola ifade vermek için götürüldü. 

Bu esnada ise Esat ile Esra birbirlerine daha çok yakınlaştı. Esat'ın kendisinden uzaklaştığını düşünen Gülben, yine rahat durmadı.

Karakola düşen Gülben hayatının en korkulu gecesini yaşadı. Gülben’i polise Esra'nın şikayet ettiğini düşünen İnci ona hesap sormaya gider ancak şaşırtıcı bir yanıt alır. Gülben yaşadıklarının etkisiyle herkesi büyük bir tehlikeye atar.