GÜNDEM

Türk askeri vurdu! AP fotoğrafları dünyaya servis etti

Amerikan Associated Press (AP) haber ajansı İdlib'e askeri yığınak yapan Türkiye'nin, rejim mevzilerini füzelerle ateş altına aldığı anların fotoğraflarını dünyaya servis etti. İşte Türk askerlerinin rejim bölgelerini vurduğu o anlar...

Türk askerleri İdlib yakınlarındaki Binniş Köyü'nde bayraklarla ve sevgi gösterileri ile karşılandı. Köylülerden bazıları askerlerle selfie çektirdi. Askerleri görünce mutluluklarını gizleyemeyen köylüler şehit olan Türk askerlerinin fotoğraflarını ellerinde taşıdı.

YENİ ÇATIŞMA GÖRÜNTÜLERİ

İdlib'de dün bir rejim helikopterinin daha düşürülmesinin ardından, yeni çatışma görüntüleri geliyor.  Amerikan Associated Press (AP) haber ajansı, yaptığı haberde Türkiye'nin askeri yığınak yaptığını ve bu bölgede yaşananları paylaştı..

Ayrıca ajans  İdlib-Halep arasındaki hatta rejim mevzilerine füze fırlatan Türk askerlerinin fotoğrafını dünyaya servis etti.

AP ayrıca, İdlib yakınlarındaki Binniş Köyü'nde yaşayanların Türk askerini Türk bayraklarıyla karşıladığı fotoğraflarına haberinde yayınladı.