GÜNDEM

Türk Ordusu'nun farkını ortaya koyan tabela

İdlib'de Esed rejimine karşı Bahar Kalkanı Harekatı hız kesmeden devam ediyor. Harekatın yürütüldüğü Taktik Komuta Yeri'nde duvaran asılan levha dikkatleri üzerine çekti..

Bahar Kalkanı Harekatı'nın yönetildiği Taktik Komuta Yeri'nde duvara asılı olan levha Türk Ordusu'nun hassasiyetini gözler önüne serdi. Levhada "Atış yapılmadan önce dikkat edilecek hususlar" yer alıyor..

Türk Ordusu yürüttüğü operasyonlarda sivillere, tarihi yerlere ve ibadethanelere zarar vermeyecek. Hatay'da Taktik Komuta Yeri'nde duvara asılı olan bu tabela farkımızı gösterdi..

Türkiye, İdlib'de 34 askerimizin şehit olmasının ardından Esed Rejimi'ne karşı Bahar Kalkanı Harekatı'nı başlattı. Harekatın başladığını duyuran Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bugüne kadar 2 binin üzerinde Esed Rejimi askerinin de etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

KOMUTA MERKEZİNDE DİKKAT ÇEKEN DETAY
Anadolu Ajansı'nın Hatay'da bulunan Taktik Komuta Yeri'nden servis ettiği görüntülerde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve kuvvet komutanlarının İdlib'de devam eden Bahar Kalkanı Harekatı'nı sevk ve idare ettiği görülüyor. Fotoğraflarda karargahın duvarına asılı levha da ise atış yapılmadan önce dikkat edilecek hususların yazdığı göze çarpıyor.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri