GÜNDEM

Türkiye Değişim Partisi Lideri Mustafa Sarıgül'den ittifak kararı!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, cumhurbaşkanlığı seçiminde çıkaracakları adaya ilişkin açıklamada bulundu.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, cumhurbaşkanlığı seçiminde çıkaracakları adaya ilişkin, "Öyle bir adayımız olacak ki, Allah'ım izin verirse inşallah o aday ipi göğüsleyecek. Biz birinci turda hiçbir ittifakın bulunmasını doğru bulmayız" dedi.

TDP Genel Başkanı Sarıgül, bazı ziyaretlerde bulunmak üzere Kastamonu’ya geldi. Şeyh Şaban-ı Veli Türbesi'nde dua eden Sarıgül, daha sonra Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz'dan yerel gazeteler hakkında bilgi alan Sarıgül, daha sonra basın toplantısı düzenledi.

"İTTİFAK YAPMAYACAĞIZ"

Sarıgül, cumhurbaşkanlığı seçiminde aday çıkarıp çıkarmayacaklarına ilişkin, "Biz ilk turda öyle bir aday çıkaracağız ki bilgisi, becerisi, yetenekleri, tecrübesi ile doğusu, batısı, kuzeyi, İç Anadolu'su, Karadeniz'i, Ege'si, Trakya'sı, Marmara'sı ile bütün milleti, sağı ve solu birleştirecek, bütün kültür mozaiklerini bir araya getirecek, bütün inançlara saygı duyacak. Öyle bir adayımız olacak ki, Allah'ım izin verirse inşallah o aday ipi göğüsleyecek. Biz birinci turda hiçbir ittifakın bulunmasını doğru bulmayız. Her partinin, düşünce ve görüşlerini 'Bismillah' diyerek milletimizle paylaşmasını arzu ederiz. Birinci oylamada ittifak yapmak isteyen partiler kendi oylarını gizleyen partiler; ama bizim oyumuz kıymetlidir. Bizim oyumuz yıllardan beri hareketti şimdi ise bereket" ifadesini kullandı.

Yorumlar
Günün Manşetleri