GÜNDEM

Türkleri hedef alan Kim Kardashian'ın instagram paylaşımı kaldırıldı

ABD'li Kim Kardahian'ın Türkler ile ilgili yaptığı skandal paylaşım sonrası büyük tepkiyle karşılaştı. Ünlü isimler Kim Kardashian'ın hesabını Instagram'a şikayet ederek takipçilerine çağrı yaptı..

ABD'li Kim Kardahian, sosyal medya hesabından "Osmanlı Türkleri, kadın ve çocukları öldürdü" paylaşımı yapmasının yankıları devam ediyor. Ünlü isimler ve onların takipçileri Kim Kardahian'ın hesabının kapatılması için Instagram'da şikayet yağdırdı. Gelen şikayet ve tepkilerin ardından Kardashian'ın paylaşımı kaldırıldı.

İLK TEPKİ DEMET AKALIN'DAN
Türk kullanıcılardan Kardashian'ın fotoğraflarına binlerce kınama mesajı gelirken, ünlü isimlerden ilk tepki Demet Akalın'dan geldi. Akalın'ın paylaşımının ardından binlerce sosyal medya medya kullanıcısı ve ünlü isimler, Kardashian'ın son paylaşımının altına yorum yağdırdı.

ÜNLÜ İSİMLER ÇAĞRI YAPTI

Ünlü isimler Kim Kardashian'ın hesabını Instagram'a şikayet ederek takipçilerine çağrı yaptı. Bunun üzerine birçok sosyal medya kullanıcısı, Kim Kardashian'ın ırkçı ifadeler paylaştığına dair hesabını Instagram yönetimine şikayet etti.

SANSÜR YEDİ

Gelen tepkilerin ardından Instagram yönetimi sessiz kalamayarak, "Kim Kardashian'ın hikayesi Instagram'dan kaldırıldı. Kim Kardashian'ın paylaşımını bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Görünüşe göre paylaşımlar kaldırıldı. Sizi endişelendiren bir şey görürseniz bize bildirin" dedi.

Yorumlar
Günün Manşetleri