GÜNDEM

Üçüz bebeklerine 'Recep', 'Tayyip' ve 'Erdoğan' isimlerini verdiler

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde yaşayan Tarık ve Gülüşan Şen çifti üçüz bebeklerine "Recep", "Tayyip" ve "Erdoğan" isimlerini verdi.

6 ay önce dünyaya gelen üçüz bebeklerine "Recep", "Tayyip" ve "Erdoğan" isimlerini veren Tarık ve Gülüşan Şen çifti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiklerini ve külliyede kendisiyle fotoğraf çekilmek istediklerini söyledi.

Üçüz bebekleri olacağını öğrendiğinde çok şaşırdığını anlatan Şen, "Eşimle 8 yıl önce evlendim ve iki çocuğumuz oldu. Üçüz çocuklarımız olacağını öğrendiğimizde ilk başta şaşkınlık yaşadık ama sonradan alıştık. Hem doğumdan önce hem de sonra zorlu bir süreç yaşadık. Çok şükür evlatlarımız sağlıklı şekilde dünyaya geldi." diye konuştu.

''ALLAH CUMHURBAŞKANIMIZI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN''

Şen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiğini dile getirerek, "Allah onu başımızdan eksik etmesin. Eşimin de rızasıyla çocuklarımızın ismini Recep, Tayyip ve Erdoğan koyduk. Çok mutluyuz." dedi.

''KÜLLİYEDE FOTOĞRAF ÇEKİLMEK İSTİYORUZ''

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la tanışmayı çok istediğinin altını çizen Şen, "O bir dünya lideri, Allah ondan razı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızın bizi külliyeye davet etmesini ve çocuklarımızla anı fotoğrafı çekilmesini çok istiyoruz." ifadesini kullandı.

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri