GÜNDEM

Uğur Dündar ile Sevilay Yılman canlı yayında birbirine girdi

Gazeteci Uğur Dündar ile Habertürk yazarı Sevilay Yılman, canlı yayında Rahmi Turan'ın yazısıyla ilgili tartışma yaşadı. Yılman, Dündar'ın Talat Atilla'yı savunduğunu söyledi.

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiası Habertürk'te yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programında tartışma yaşanmasına neden oldu. "Muharrem İnce Beştepe'ye gitti" iddiasının kaynağı olarak gösterilen gazeteci Talat Atilla ile ilgili gazeteciler Uğur Dündar ve Sevilay Yılman canlı yayında tartıştı.

Sevilay Yılman'ın, Uğur Dündar'ın attığı tweetlerden örnekler vererek, "Talat Atilla'ya en yakın CHP'li araştırılsın" diyerek CHP'yi işaret ediyorsunuz. Siz güvenmeyip de belgesini ortaya koyamayan gazetecinin haberini yazmıyorsunuz köşenize, o adamın 'CHP'den aldım' iddiasına inanıyorsunuz?' tepkisini gösterdi.

BEN KİMSEYE İFTİRA ATMAM

Dündar, Yılman'ın tepkisiyle ilgili şöyle konuştu: Günlerdir hayret ediyorum. İlkeli bir duruş sergilemiş, dürüst, şeffaf anlayışla ne biliyorsam kamuoyuyla paylaşmışım. 'Bunun belgesi yok, ben bu işe girmem' demişim. Gazeteci ağabeylerimizin, okullarda hocalarımızın öğrettiğini uygulamışım. Mezardan babam çıksa bana doğru olmayan, belgeleyemediğim şeyi söylerse onu haber yapmam. 'Uğur Dündar şunu koruyor, bunu koruyor' gibi manipülasyonlar doğru değil. Ben kimseye iftira atmam.

BÜLENT KUŞOĞLU'NU TÖHMET ALTINDA BIRAKMAM

'Bu haberi Talat Atilla'ya o götürdü, bu götürdü' diye bir şeye girmem. Ben bunun CHP'ye kumpas olduğunu ilk günden söylemiş insanım. Nedim Şener kardeşim de biliyor gerçekleri, İsmail Saymaz'la da konuştum.

uğur dündar sevilay yılman

KÖŞENİZDE YAZMIYORSUNUZ AMA KAYNAĞINIZIN İDDİASINA İNANIYORSUNUZ

Buna karşılık olarak Habertürk yazarı Sevilay Yılman da şöyle konuştu: "Uğur Abi büyüğümsünüz, saygı duyuyorum. Diyorsunuz ki 'Talat Atilla'ya en yakın CHP'li araştırılsın'. CHP'yi işaret ediyorsunuz. Siz güvenmeyip de belgesini ortaya koyamayan gazetecinin haberini yazmıyorsunuz köşenize, o adamın CHP'den aldım iddiasına inanıyorsunuz? CHP'li araştırın diyorsunuz..."

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri