GÜNDEM

Ünlü yayınevinden tepki çeken 'eşcinsel' çizgi roman: Kalp Çarpıntısı'

Epsilon Yayınevi, Alice Oseman'ın iki eşcinsel erkeğin hayatını anlatan 'Heart Stopper' adlı çizgi romanını 'Kalp Çarpıntısı' adıyla Türkçeleştirip basacağı öne sürüldü.

Küreselcilerin en büyük dayatmalarından biri olan 'eşcinsellik' tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de hızla genç dimağlara zerk edilmeye devam ediyor. Son olarak Epsilon Yayınevi, Alice Oseman'ın iki eşcinsel erkeğin hayatını anlatan 'Heart Stopper' adlı çizgi romanını 'Kalp Çarpıntısı' adıyla Türkçeleştirip basacağı öne sürüldü.

EŞCİNSELLİK PROPAGANDASI İÇİN KULLANILIYOR

25 yaşındaki İngiliz yazar Alice Oseman, ülkesinde genç neslin en çok takip ettiği yazarlardan biri olarak gösteriliyor. Oseman, 2016 yılından beri yayınladığı 'Heart Stopper' adlı çizgi roman serisi İngiltere'de olduğu gibi basıldığı ülkelerde de 'eşcinsel' propagandalar içerdiği gerekçesiyle eleştiri konusu olmuştu.

'EPSİLON YAYINEVİ 'EŞCİNSEL' KİTABI TÜRKÇELEŞTİRMEK İSTEDİ'

Tüm dünyada tepki çeken kitabı Türkçeleştirip 'Kalp Çarpıntısı' adıyla basacağı öne sürülen Epsilon Yayınevi, sosyal medyada çok sert tepki gördü. Gelen tepkiler üzerine yayınevinin söz konusu paylaşımı da kaldırdığı belirtildi. Sosyal medya kullanıcıları söz konusu yayınevine bu kitabı kimin ne amaçla bastırmak istediği sorularını yöneltti. Son olarak da yayınevini eşinsel lobinin değirmenin su taşımakla suçladılar.

TEPKİ ÇEKİNCE KALDIRDILAR

Resmi twitter hesabından yaptıkları paylaşımı tepki çekince kaldırma ihtiyacı duydular.

Yorumlar 11 Yorum
Günün Manşetleri