GÜNDEM

Ünlüler halkın sağlığı ile oynadı! Sahte ilacı anti-koronavirüs diye reklamını yaptılar

Bazı ünlü isimler para için halkın sağlığına tehdit olan ilacın reklamını yaptı. Koronavirüsten koruduğu iddia edilen No-Attack isimli bu ürün halkın sağlığı ile oynuyor.

Hesaplarına yollanan üç kuruş için ellerine tutuşturulan ne idiğü belirsiz şeyi Koranavirisü önlüyor diye reklamını yapıyorlar. Koronavirüsten koruduğu iddia edilen No-Attack isimli bu ürün halkın sağlığı ile oynuyor. Ünlü isimler bu suça ortak oluyor!

Şimdiye dek ülkemizde 4 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan corona virüsü hakkında son dakika haberleri peş peşe geliyor. Magazin gündemine bomba gibi düşen haber halkın sağlığıyla nasıl oynandığını gözler önüne seriyor.

Şimdi de koronavirüsünten koruduğu iddia edilen bir ürün halkın sağlığını tehdit ediyor. Üstelik ünlü isimler de bu suça ortak oluyor... Herkesin diken üstünde olduğu, her şeyden medet umduğu şu günlerde, insanların güvendiği ya da takip ettiği kişilerin araştırmadan, para uğruna halkın sağlığı ile oynaması, sosyal medyada geniş yer buldu.

Koronavirüsten koruduğu iddia edilen No-Attack isimli bu ürün halkın sağlığı ile oynuyor. Şeyma Subaşı, Seda Sayan, Seren Serengil, Demet Şener, Perihan Savaş, Gizem Hatipoğlu, Seda Akgül… Hepsi günlerdir koronavirüsüne karşı yüzde 89 koruduğu iddia edilen ve henüz birkaç gün önce piyasaya çıkan ürünün reklamını yapıyor.