GÜNDEM

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin ilk bölümü yayınlandı! Bomba detaylar var

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi dün akşam ilk bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Büyük merakla beklenen dizinin ilk bölümü nefesleri kesen sahnelerle izleyiciden olumlu not aldı.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin savaş sahneleri Hollywood filmlerini aratmayan cinstendi. Aylarca yapılan hazırlıktan sonra çok güçlü bir başlangıç yapan dizinin aynı çizgide devam edip edemeyeceği de merak konusu. Uyanış Büyük Selçuklu'nun ilk bölümü sosyal medyada ise çok konuşuldu.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda bazı oyuncuların ön plana çıktığı görüldü. Özellikle Ahmet Sencer karakteri ile Ekin Koç, en çok konuşulan isimlerin başında geliyordu. Ayrıca Nizamülmülk karakteri ile Mehmet Özgür de hayranlık uyandıran performansı seyirciden takdir topladı.

Kurtlar Vadisi dizisinin Memati’si olarak öne çıkan Gürkan Uygun’un Hasan Sabbah olarak ekranda yer aldığı dizinin tüm oyuncu kadrosunda Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci, Mehmet Özgür, Cemal Toktaş, Osman Sonant, Leyla Feray, İlker Kızmaz, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Murat Garipağaoğlu, Nik Xhelilaj ve Erdem Akakçe yer alıyor.

Terken Hatun karakterinde Hatice Şendil, Elçin Hatun rolünde Leyla Lydia Tuğutlu ve Turna Hatun olarak da Sevda Erginci oyunculukları dikkat çeken isimler arasındaydı.