GÜNDEM

Yamaç paraşütü için Sakarya doğru adres

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 2020 yılı yamaç paraşütü sezonun açılış etkinliklerine katıldı.

Düzenlenen açılış etkinliklerine Başkan Yüce’nin yanı sıra İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı İlhan Şerif Aykaç, sporcular ve basın mensupları katıldı.

2020 yılı yamaç paraşütü sezonun açılış etkinliklerine katılıp ilk uçuşu gerçekleştiren Başkan Ekrem Yüce, “2020 yılı yamaç paraşütü sezonunu açtık. Sezonun hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu zorlu sporu gerçekleştirecek tüm yamaç paraşütçülerini ise Sakarya'mıza bekliyoruz. Yamaç paraşütü için doğru adres Sakarya’dır” dedi.

Sezon hayırlı olsun

Sezonun açılış uçuşunu gerçekleştiren Başkan Ekrem Yüce, sezonun hayırlı olmasını diledi. Başkan Ekrem Yüce ayrıca Adapazarı’nın kurtuluşunun 99. yılı münasebetiyle koşu gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcusu Hakan Turan’a madalyasını takdim etti.

Sakarya daveti

2020 yılı yamaç paraşütü sezonunun ilk uçuşunu gerçekleştiren Başkan Ekrem Yüce, “2020 yılı Yamaç Paraşütü sezonunu açtık. Sezonun hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu zorlu sporu gerçekleştirecek tüm yamaç paraşütçülerini ise Sakarya'mıza bekliyoruz” diyerek tüm sporseverleri davet etti.