GÜNDEM

Yandaş gazete Cumhuriyet'ten bir yalan haber daha! Mevlüt Çavuşoğlu'nun sözlerini cımbızladılar

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun bütçe görüşmeleri kapsamında TBMM Genel Kurulu'nda İYİ Parti Milletvekili Ahmet Erozan'ın "Bütçeyi iktisatlı kullanın. Yılın ikinci yarısı alacağız" sözlerine verdiği cevap, Cumhuriyet Gazetesi tarafından cımbızlanarak algı oluşturmak maksadıyla gerçek söylemi yansıtmayan biçimde servis edildi.

TBMM'de bütçe görüşmeleri devam ederken yandaş gazetelerin yalan algı oluşturma çalışmaları da hız kesmeden sürüyor.

İYİ Parti Milletvekili Ahmet Erozan'ın "Bütçeyi iktisatlı kullanın. Yılın ikinci yarısı alacağız" sözlerine cevap veren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavşoğlu, Türkiye'nin gündeminde herhangi bir seçim olmadığını olsa da İYİ Parti'nin kazanamayacağını ifade ederek, ''Hayrola, ne oluyor? Siz de mi Biden'dan umut bekliyorsunuz yoksa? Ülkede seçim yok. Seçim olsa da iktidarın size verilmeyeceğini biliyorsunuz. Yoksa darbe beklentiniz mi var nereden devralacaksınız, kimden devralacaksınız?'' dedi.

YANDAŞ CUMHURİYET HABERİ CIMBIZLADI

Cumhuriyet Gazetesi, Mevlüt Çavuşoğlu'nun sözlerini cımbızlayarak algı oluşturmaya çalıştı.

Mevlüt Çavuşoğlu'nun İYİ Parti'nin olası bir seçimden galip olarak ayrılamayacağını ifade ederek söylediği ''Seçim olsa da iktidarın size verilmeyeceğini biliyorsunuz.'' sözlerini, ''Seçim olsa da iktidar size verilmeyecek'' şeklinde değiştirerek yayınlayan yandaş gazetenin yalan haberi dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri