GÜNDEM

Yardımsever vatandaş Google'a isyan etti

Bulduğu cüzdanı sahibine götüren yardımsever vatandaş Google'a salak şoför yazınca ben çıkıyorum diyerek isyan etti.

ANTALYA'da şoförlük yapan Barış Özer iyilik yaparak bulduğu parayı sahibine götürdü. Lakin Google arama motoruna 'salak şoför' yazanların karşısına Özer'i çıkardı.

Antalya’da VS18 Sarısu-Eski Varsak Hattı’nda İranlı Turist Ali Jafari’nin içerisinde 30 bin TL bulunan cüzdanı ve içindeki parayı sahibine teslim eden toplu ulaşım esnafı Barış Özer, 30 Ekim'de bir vaka daha yaşadı.

Bu sefer otobüsün kart basma cihazının önündeki kısımda bir güvenlik görevlisine ait olan cüzdanı bulan özer yine aynı dürüst davranışı sergiledi.

İçerisinde 95 lira, kredi ve kimlik kartları bulunan cüzdanı sahibine ulaşarak kendisinde teslim etti.

KARISINI UNUTAN BİLE VAR

Bu tür olayların çokça yaşandığına dikkat çeken Özer “Karısı unutan bile denk geldi. Yaşlı bir amca karısını unutmuş, kapıya vurarak durmamı istedi. ‘Ne oldu amca’ deyince, karısını unuttuğunu söyledi. Her türlü olayla karşılaşıyoruz.” dedi.

SALAK ŞOFÖR YAZINCA BEN ÇIKIYORUM

Bu duruma isyan eden Barış Özer, "Yapılan yorumlardan dolayı Google’ye ‘Salak şoför’ yazınca ben çıkıyorum. Biz dürüstlük yapıyoruz ama salak şoför olarak Google gibi bir arama motorunda çıkmamız üzücü. Şimdi yine cüzdan buldum, olumsuz yorum yapmazlar diye düşünüyorum.” dedi.

Yorumlar
Günün Manşetleri