GÜNDEM

Yavaş dert yandı Müthiş bir sıkıntımız var

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş önemli açıklamalarda bulundu. Yavaş, otobüs sıkıntısı yaşadıklarından bahsetti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş önemli açıklamalarda bulundu. Yavaş, "2013'ten beri hiç otobüs alınmamış. Nüfus artışı ve 200 otobüsün de ilçelere verilmesiyle müthiş bir otobüs sıkıntımız var." ifadelerini kullandı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı "Belediyede gereksiz gördüğümüz birçok harcamayı yapmayarak gelirleri artırarak bütçe fazlası vermeyi başardık. Elde ettiğimiz tasarrufun tümü borçların ödenmesinde kullanılıyor. Bunu da yapmazsak belediyenin borcu iyice artacak ve yönetilemez duruma gelecek belediye" dedi.

MÜTHİŞ BİR OTOBÜS SIKINTIMIZ VAR

2013'ten beri hiç otobüs alınmamış. Nüfus artışı ve 200 otobüsün de ilçelere verilmesiyle müthiş bir otobüs sıkıntımız var. EGO genel müdürlüğümüz bugün 60 milyon liralık bir kredi buldu. 300 tane yeni otobüs alacağız. Bakalım belediye meclisinde buna ne diyecekler? Halbuki Sayın Cumhurbaşkanı’nın açık talimatı var. 'Ankara’nın hayrına olan her şeyde yardımcı olacaksınız'. Peki Ankara’daki arıtma tesislerinin yapılması, Gölbaşı hattının değişmesi, Polatlı’nın bir an önce su probleminin ortadan kaldırılması, 300 tane yeni otobüs alınması Ankara'nın hayrına değil midir?

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri