GÜNDEM

Yılmaz Özdil'in milyonluk sarayına 'usulsüz' kaydırma

Takvim Gazetesi yazarı Zafer Şahin, bugünkü köşesinde 'tüccar yazar' lakaplı Yılmaz Özdil hakkında bomba bir iddiada bulundu. Şahin'in iddiasına göre Özdil, Bodrum'da bulunan 'saray yavrusu' evini, usulsüz yollarla deniz kenarına kaydırmış.

Mustafa Kemal Atatürk'ü kullanarak kitaplarını binlerce liradan satan 'tüccar yazar' lakaplı Yılmaz Özdil, 'usulsüzlük' iddialarıyla gündeme bomba gibi düştü.

Takvim Gazetesi yazarı Zafer Şahin, bugünkü yazısında Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki evi hakkında ilginç iddialarda bulundu.

İddiaya göre her gün köşesinde 'saray' edebiyatı yapan Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, Bodrum'daki evini usulsüz şekilde deniz kenarına kaydırmış.

İşte Zafer Şahin'in yazısından o kısım:

En son ilginç bir istihbarat ulaştı elime. Meğer bu çok değerli köşe yazarımızın Bodrum'da bir evi varmış. Lafın gelişi ev diyorum, bildiğiniz saray yavrusu.

Kendileri sözde sarayı sevmez, mütevazı takılırlar ama yaşam standartları Hollywood starlarından geri değildir. Denize sıfır, 1 dönümlük arazi üzerine kurulu evin piyasa değeri 6-7 milyon dolar.

İddia o ki, bu evin üzerine kondurulduğu arsa aslında deniz kenarında değilmiş. Ama nasıl olduysa deniz kenarına doğru kaymış! Buna 'parsel kaydırma' deniliyormuş.

Yozdillinin arsası adete ayaklanmış ve aradaki yolu da aşarak denizin kenarına gelivermiş!

Hatta ismi lazım değil ünlü bir muhalif dizi oyuncusu için de aynı uygulama yapılmış. Arsası gerçekten deniz kenarında olan vatandaşların arsaları ise parsel parsel yana doğru kaymış!

Ne güzel Bodrum değil mi? Şimdi yeni Bodrum Paşamıza çağrım şudur. Bodrum'daki evinle ilgili bu iddialara cevabın nedir? Parsel kaydırma iddiaları doğru mu?

Sen ki, Sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü'nde bile olmayan rakamlar açıklayıp hepimizin kafasını karıştırmayı başardın. Bu basit soru ve iddialara da tatmin edici bir cevap vereceğini ümit ediyorum.

Bilmiyorum, yanılıyor muyum?…

.

Yorumlar 10 Yorum
Günün Manşetleri