GÜNDEM

Zafer Arapkirli yine iğrençleşti

Sosyal medyada yapılan gerçek dışı, çirkin algılar tufanına Zafer Arapkirli de katıldı. Yaptığı iğrenç yorumlara bir yenisini daha ekledi.

İdlib'de yaşanan olayların ardından, muhalefet taraftarı olanlar hükümeti zor durumda bırakmak adına ellerinden gelen çirkinliği yapıyorlar.

Bunlarda biri de kendini gazeteci olarak adlandıran Zafer Arapkirli. Serakib-İdlib yolu üzerinde çekilen bir videonun belli bir kısmını kullanarak paylaşım yapan sözde gazeteci Arapkirli ; "Sonra, "LAĞIM MEDYASI" deyince güceniyorsunuz.... (Yandaş Kanal 24'ün muhabirleri cihatçılarla beraber askerlerimizin öldüğü Serakib'e gidiyorlar ve arabada çok eğleniyorlar) Terbiyemiz, ancak bu kadarına el veriyor. Aslında kelime hazinemiz çok zengin de...." şeklinde yorum yaparak gerçeği yine çarpıtarak algı operasyonu yapmaya çalıştı.

Halbuki olayın aslını Kanal 24 muhabiri Adem Hançer'den dinleyip, kesilmemiş görüntülerden anlayabiliyorsunuz..

İŞTE ADEM HANÇER'İN PAYLAŞIMI VE VİDEONUN TAMAMI

"Sosyal medyada çirkin algı operasyonuna konu olan görüntüyle ilgili açıklama: Serakib-İdlib yolunda rejimin taciz atışlarından kaçtığımız an. Sağ salim geçince şükrettik sevindik. Yanımızdakiler yerel gazeteci.Üstelik askerlerimizin alçakça şehit edildiği saldırıdan 7 saat "önce""

Yorumlar 6 Yorum
Günün Manşetleri