KÜLTÜR SANAT

Diriliş Eruğrul'un yapımcısından milyonları salonlara dolduracak yeni sinema filmi ''Türkler Geliyor''

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman gibi seyirciyi ekranlara kilitleyen dizilerin yapımcısı Mehmet Bozdağ'dan, tüm Türkiye'yi sinema salonlarına dolduracak yepyeni ve çok iddialı bir film geliyor! İşte Türkler Geliyor filminden kareler...

Filmde başrol oyuncusu Emre Kıvılcım’ın canlandırdığı Sungur Bey’in yoldaşı olarak görev yapan altı yaşındaki Tilla, ‘Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı’ndaki sahneleriyle izleyiciyi kendine hayran bırakacak.

Sinema tarihinde ilk kez bir filmde kara şahin türünde bir kuş görev alırken, Tilla rol arkadaşı Emre Kıvılcım, set ekibi, oyuncular ve atlara uyum sağlaması için yedi ay boyunca eğitime tabi tutuldu.

Hollywood prodüksiyonlarıyla yarışan yapım tasarımıyla dikkat çeken filmin çekimleri 50 dönümlük bir alana yayılan sette yapıldı ve hazırlık süreci bir yıl sürdü. 

Emre Kıvılcım, Levent Özdilek ve Ece Çeşmi̇oğlu’nun başrolde yer aldığı yapım, Türkiye ile birlikte ABD, Kanada, Brezilya, Meksika, Avustralya, Japonya, Güney Kore, İngiltere, Almanya, Fransa, Hollanda, İtalya, Rusya, Güney Afrika, Hindistan, Endonezya, Malezya, Katar, Azerbaycan, Kazakistan gibi farklı ülkelerde gösterime girecek.