MAGAZİN

Acun Ilıcalı eski eşi Şeyma Subaşı'nı geride bıraktı! Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz ikilisini bile geçti

Mart ayının en çok haber konusu olan ünlüleri belli oldu. İnsansız haber analiz ve raporlama sistemi Habermetre'nin yayınladığı listenin zirvesinde Acun Ilıcalı var. Acun Ilıcalı'yı ise Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz ikilisi takip ediyor. İşte Mart ayının en çok konuşulan ünlüler listesi...

Türkiye'nin en büyük dijital haber bankası, 7 bin 732 Türk sitesini tarayarak, Mart ayının en çok haber konusu olan ünlü isimlerini açıkladı. 10 ünlü ismin yer aldığı listeye Acun Ilıcalı damga vurdu.

Habermetre'nin açıkladığı raporda; TV8 kanalının sahibi olan Acun Ilıcalı'nın Survivor'daki maceralarıyla ve özel hayatıyla gündemden hiç düşmeyen Acun ılıcalı, 2587 haberler Mart ayının en çok konuşulan ismi oldu. Elazığ'da medyana gelen deprem için yardım kampanyası düzenleyen Ilıcalı, Ocak ayının da en çok konuşulan ismi olmuştu.

2020 yılının sürpriz aşıkları olarak nitelendirilen Cem Yılmaz ve sevgilisi Serenay Sarıkaya da listenin üst sıralarında yerini aldı. Listenin ikinci sırasında 2210 haberle Cem Yılmaz, 1817 haberle de Serenay Sarıkaya yer aldı. Aşklarını gözler önünde yaşamaya başlayan ünlü çift, koronavirüs salgınından dolayı vakitlerini Yılmaz'ın Levent'teki evlerinde geçiriyor.

Listeyi ise 1707 haberle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Şeyma Subaşı takip etti.