MAGAZİN

Acun Ilıcalı o program için isyan etti! Lütfen başvurmayın

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı kendi kanalı TV8'de yayınlanan programa gelen yoğun talep nedeniyle isyan etti. Ilıcalı, yaptığı açıklamasında fazla sayıda başvuru geldiğini söyleyerek ''Lütfen başvurmayın'' dedi.

Acun Ilıcalı'nın Türkiye'de yaptığı programlar reyting sıralamalarında birinciliği elden bırakmıyor. İzleyicilerin en çok izlediği programlar arasında bulunan yapımlar TV8 ekranlarında her sezon kendinden söz ettiriyor. Ilıcalı'nın bu sezon yeni bölümlerini çekmeye hazırlandığı dev yapım için yoğun bir şekilde başvurular yapılıyor. Acun Ilıcalı, böyle bir durumla ilk kez karşı karşıya kaldığını söyleyerek isyan etti. İşte haberin tüm detayları...

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor 2020’nin ada konseyinde, MasterChef Türkiye programı hakkında ilginç bir açıklama yaptı.

 Eski MasterChef yarışmacısı Yasin ile konseyde sohbet eden Ilıcalı, yeni sezonda yayınlanacak olan programa, beklediklerinden çok başvuru yapıldığını belirtti.

''BAŞIMA İLK KEZ GELİYOR''

“Başıma ilk kez geliyor. MasterChef programına çok yoğun başvuru yapıldı.'' diyen Ilıcalı açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: