MAGAZİN

Acun Ilıcalı'dan 'Beyaz Show' açıklaması! TV8'de mi yayınlanacak?

Gazeteci Cüneyt Özdemir'in YouTube kanalı üzerinden yaptığı canlı yayına konuk olan Acun Ilıcalı, yaklaşık iki yıl önce Kanal D ekranlarında sezon finali yapan ve yeni bölümlerinin çekimlerine hala başlanmayan 'Beyaz Show' hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 'O Ses Türkiye' jürisinde değişiklik olup olmayacağına da değinen Acun Ilıcalı, TV8'in yeni sezonuna dair merak uyandıran açıklamalarda bulundu.

Koronavirüs saglını günlerinde reytin rekorları kıran Survivor çekimleri için Dominik'te bulunan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, gazeteci Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtladı. 

BEYAZ SHOW TV8'DE Mİ YAYINLANACAK?

Acun Ilıcalı, gelen bir soru üzerine ise şimdilerde Kanal D ekranlarında tekrar bölümleri yayımlanan Beyaz Show'a dair bir açıklama yaptı. Ilıcalı, şunları söyledi:

"Beyaz ile kimyamız hep tutmuştu. Yıllar sonra aynı yapımda buluştuk ve ikimiz de çok mutluyuz. Bunun O Ses Türkiye ile kısıtlı kalmaması gerekiyordu.''

MÜJDEYİ CANLI YAYINDA VERDİ

''Kısa zaman sonra Beyaz ile yeni bir program yapacağız. Bu Beyaz Show da olabilir. Seyirci istiyorsa neden olmasın. Beyaz Show'u yayınlayan kanal olmaktan mutluluk duyarım."