MAGAZİN

Acun Ilıcalı'dan flaş açıklama! Sercan ve Nisa'nın ses kaydında her şey ortaya çıktı

Acun Ilıcalı yeni bölüm fragmanında, Sercan Yıldırım ve Nisa Bölükbaşı'nın eski döneme ait konuşmalarından oluşan ses kaydının elinde olduğunu açıkladı.

Survivor'da eleme gecesi isim kritik olan birinci dokunulmazlık oyununda heyecanlı anlar yaşandı. Birinci turda dokunulmazlığı Berkan kazanırken, İkinci turda eşleşme, Sercan, Yasin, Barış, Cemal Can, Elif, Nisa şeklinde gelişti.

İlk eşleşme turunda Sercan, Yasin’i 2-1 ile geçerken, Cemal Can ise Barış’ı 2-0 ile geride bıraktı. Son eşleşmede ise Elif, Nisa’yı 2-1 yenerek üst tura çıktı.

Finale doğru dokunulmazlık oyununda Sercan da Elif’i 2-0 yenerek finalist oldu. Böylece Survivor’da ilk bireysel dokunulmazlık oyunu finalinde Sercan ile Berkan eşleşti. Oyunun kazananı Sercan bireysel dokunulmazlığı kazandı.

Yapılan ada konseyinde Sercan Yıldırım, SMS'e çıkacak ilk ismi belirledi. 7 kişinin kaldığı yarışmada, Sercan, eleme potasına Berkan'ı çıkardı. Konseyde konuşan Sercan şunları söyledi; Buraya geldiğimde strateji yapacağım hiç geçmemişti aklımdan .Söyleyeceğim isimle aramda bir sıkıntı yok, buradaki herkesle tek tek ayrı bir hukukum oldu.