MAGAZİN

Acun Ilıcalı'dan Survivor'a veda eden isime flaş sözler! Survivor kim elendi, adadan kim gitti? Adaya veda eden isim belli oldu! İşte 17 Mart Salı SMS sıralaması sonuçları

Büyük beğeniyle takip edilen TV8'de yayınlanan yarışma programı Survivor Ünlüler Gönüllüler eleme heyecanı yaşandı. Son yapılan yarışmada iki eleme adayı belli oldu ve yarışmacılar dokunulmazlık için rekabet etti. Heyecanlı oyunda Ünlüler takımı ve Gönüllüler takımı kıyasıya yarıştı. Mücadelede ilk dokunulmazlığı Ünlüler ikincisini Gönüllüler kazanınca eşitlik oldu ve üçüncü oyun oynandı. Finali Ünlüler kazandı. Bu durumda eleme sırası Gönüllülere geçti. Buna göre; Survivor kim elendi?

SURVİVOR'DA İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da bu hafta dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımından bir yarışmacı eleme potasına gönderildi. Survivor eleme adayının belirlendiği ada konseyinde Cemal Can'ın gözyaşları konseye damgasını vurdu. Survivor'da dün akşam ilk eleme adayı Cemal Can oldu.

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Ünlüler Gönüllüler formatı ile TV8'de yayınlanan Survivor 2020'nin son bölümü heyecan dolu anları izleyici karşısına çıkardı. Bu hafta gönüllüler takımından bir kişinin adaya veda ettiği Survivor'da en çok SMS oylamasını alan Nisa, Tayfun'un adını, Cemal Can Ceyhun'un adını, Yunus Emre ise Evrim'in adını verdi.

Survivor'dan elenen isim Tayfun oldu!

SURVİVOR 2020 ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI? 17 MART SALI

İletişim ödülünü kazanan takım "Gönüllüler" oldu.

TV8'in sevilen yarışması 'Survivor 2020', veda gecesi ile ekranlara geldi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında Evrim Keklik, şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan ve Ceyhun Uzun, eleme potasına girdi.