MAGAZİN

Aslı Enver Murat Boz ile barıştı mı? Flaş açıklama

Aslı Enver ve Murat Boz'un yeniden barıştığı iddiaları ortalığı ayağa kaldırdı.. Merak edilen sorunun cevabını ise Aslı Enver verdi..

2017 yılında başlayan Aslı Enver ve Murat Boz aşkı, geçtiğimiz yıl Nisan ayında son bultu. Murat Boz'un Aslı Enver'i aldattığı ve ilişkinin bu yüzden son bulduğu iddia edilmişti.. Bu dedikodular sonrasında ise ikili yeniden barıştı.. İkinci kez ekim ayında ayrılan ikilinin tekrar barıştığı haberleri gündeme düştü.

 Murat Boz'un Aslı Enver ile olan fotoğrafını yeniden sosyal medya hesabı Instagram'da akışa dahil etmesi ise iddiaları güçlendirmişti. İkili, bu iddialar hakkında sessizliğini korumuştu ki ilk açıklama Aslı Enver'den geldi.

 Aslı Enver, dün akşam reklam yüzü olduğu markanın tanıtım gecesinde görüntülendi. Özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulunan Enver, barışma iddiaları için ''Murat’la iletişimi 4 ay önce kestik. Hala da iletişimimiz yok. Özel hayatımda mutluyum'' dedi.

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Murat Boz, sosyal medya hesabı Instagram'dan bir fotoğraf yayımladı. Boz’un Instagram’dan paylaştığı fotoğrafta arkada görünen yastığın Aslı Enver’in evindeki yastık olduğu iddia edildi.