MAGAZİN

Athena Gökhan kadına şiddete destek verdi! Tepki odağı oldu

Ünlü oyuncu Ozan Güven'in sevgilisini darp ettiği haberleri magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz ise Ozan Güven'e destek verince sosyal medya karıştı.

Ünlü oyuncu Ozan Güven'in sevgilisini darp ettiği haberleri magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Sosyal medyada olaylara tepki yağmuru geldi.

Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz ise Ozan Güven'e destek verdi. "Ozan Güven Yalnız değildir, tanıyanlar bilir." şeklinde not düştü. Ozan Güven'in sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiası çok konuşulurken Deniz Bulutsuz darp raporu alıp uzaklaştırma kararı çıkarttı.

Ozan Güven ise Deniz Bulutsuz'un onu tehdit ettiğini kariyerini tehlikeye attığı gerekçesi ile dava açması çok konuşulmuştu. İki tarafta birbirine uzaklaştırma kararı çıkardı.

TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM

Gökhan Özoğuz'un paylaşımı Twitter da tepki çekti.

Tepkilerin ardından sözde ironi yaptığını dile getiren şarkıcı Özoğuza'a tepkiler sürüyor. Oyuncu Ozan Güven'in sosyal medya uzmanı olan Deniz Bulutsuz'u darp ettiği haberi konuşulmaya devam ediyor. Olay Twitter'da trend oldu.

Gökhan Özoğuz'un paylaşımının altına, daha önce aynı olayı yaşayan Sıla ve Ahmet Kural ile İsmail Küçükkaya'nın eski eşine uyguladığı fiziksel ve pskolojik şiddet hatırlatıldı. Twitter kullanıcıları iki olayı kıyasladılar. 

İşte o paylaşımlardan bazıları:

Yorumlar 5 Yorum
Günün Manşetleri