MAGAZİN

Binnur Kalkavan anneleri yine çok kızdıracak

Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa isimli programa katılan Billur Kalkavan, geçtiğimiz günlerde 'annelik' üzerine söylediği sözlerden sonra bugün de babaları sert dille eleştirdi.

Kanal D'de yayınlanan magazin programına katılan Binnur Kalkavan geçtiğimiz günlerdeki annelik hakkında söylediği sözlerle eleştirilmişti. Sözleri ile ilgili olarak geri adım atmayan ve her defasında evlilik ve annelik kavramları ile ilgili çarpıcı açıklamalar yapan Binnur Kalkavan bu kez de babalar ile ilgili tepki çekecek sözler söyledi. 

Günümüzde annelik kavramının değiştiğini savunan Kalkavan annelerin sorumluluklarını yerine getirmediğini eşlerinden yardım almalarının da doğru olmadığını söyledi. 

Oyuncu Kalkavan, sözleride şunları söyledi:

"Benim bir arkadaşım var adam kravat ceket işe gidiyor akşam eve geliyor. Eşi ‘ortak hayat, çocuğu yıka’ falan diyor. Ya kardeşim bütün gün boş oturuyorsun yıka çocuğunu…"Bu babaya çocuğu baktırmak da moda oldu son zamanlarda. Çocuğa anne bakar, baba bakmaz. Babanım başka görevleri var, baba çocuk altı temizlemez." "Çalışmayan erkek mi var şu hayatta. Çocuklar belli bir yaşa kadar babalarını tanımıyor, kokusunu bilmiyor. Varsa yoksa annesidir çocuğun, annesinin kokusu teni biliyor. Bana laf eden anneler var ya onların çocukları ileride ruh hastası olacak. Çünkü çocuklarına sarılmıyorlar, öpmüyorlar, meme vermiyorlar."

Binnur Kalkavan geçtiğimiz haftalarda da anneleri kızdıran açıklamalar yapmıştı. Kalkavan verdiği bir röportajda 'Doğurmak sanki büyük marifet', 'Bir de her çocuk doğuran da bir ego, bir trip anlatamam. Yürüyüşleri bile değişiyor. Kediler, köpekler de doğuruyor. Hayvanlar aleminde böyle bir kasılma yok' demişti. 



Yorumlar
Günün Manşetleri