MAGAZİN

Büyük Prodüksiyon! İmirzalıoğlu o dizi ile geri dönüyor

Kenan imirzalıoğlu ile Ahmet Mümtaz Taylan'ın başrollerini paylaştığı Alef dizisinin görüntüleri gelmeye başladı işte dizinin detayları...

PEKİ ALEF DİZİSİNİN İÇERİĞİ NE? 

Sekiz bölümlük sıra dışı polisiye dizi, İstanbul Boğazı'nda bir cesedin bulunmasının ardından ortaya çıkan çeşitli cinayetlerin sırrını çözmeye çalışan iki dedektifin hikayesini konu alıyor.

Osmanlı ve İslam Tarihi'nden izler taşıyan dizi, gizemli yönüyle oyunculara da büyük heyecan yaşatıyor. Bir seri cinayet vakasının peşine düşecek hırslı dedektif Kemal, tecrübeli ortağı Settar ve de bir üniversitede öğretim görevlisi olan Yaşar karakterlerine hayat verecek İmirzalıoğlu, Taylan ve Sözen, şimdiden 'Alef'in diziseverlerle buluşacağı günü bekliyor.

OYUNCULAR KAMERA KARŞISINA GEÇTİ
Senaryosunu Emre Kayış'ın kaleme aldığı dizinin başrol oyuncuları geçtiğimiz günlerde fotoğraf çekimleri için buluştu. Kenan İmirzalığlu'nun bir tabure üstünde kütüphanede kitap okurken çekilen kare oldukça ses getirmişti. Alef'in bir sahnesinden olan fotoğraf karesinden sonra yeni fotoğraflar için sevilen oyuncular objektif karşısına geçti.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri